Et produktivitets- og nedetidsoverblik for en slikproducent

En dansk producent af slik og søde sager opsøgte os, fordi de havde brug for et simpelt overblik over deres produktivitet. Dette skulle bruges til at benchmarke deres budgetterede forventninger for produktionseffektiviteten. Og til at visualisere nedetiden, som var årsag til manglende effektivitet.

5 minutters opsætning

Første step var at montere en Plug&Log-boks på produktionslinjen og tilslutte den til strøm. Næste step var at placere fotocellesensorer på produktionslinjen. Og derefter tilslutte dem til Plug&Log-boksens input. The sensors should be installed in any of these two ways:

Sidste step var at forbinde Plug&Log-boksen til et ethernet-kabel. Derefter vil data begynde at blive overført til vores platform – og denne opstæning tager ikke mere end 5 minutter at installere. Så snart den er tilsluttet på fabrikken, kan vi karakterisere de rå data feeds. Og derefter opsætter vi måden de rå data skal visualiseres på – hvad enten det er en graf en værdi præsenteret på anden måde.

Fotocelle-sensorerne er også sat op til at meddele, når en vis given tid er gået, før seneste produkt er passeret. Denne værdi kan tilpasses til den enkelte produktionslinje, alt afhængig af produktstørrelsen og normalhastigheden af produktflow. Med denne tilpasning kan vi automatisk registrere alle individuelle stop og fejl på produktionslinjer alene ved brugen af sensorerne.

Fra den ene sensor kan vi synliggøre informationer – både LIVE og historisk – omkring antal producerede enheder, gennemsnitlig produktivitet, total oppe- og nedetid, driftsstatus og individuelle stop på maskinerne.

Udover sensordata er Plug&Log meget fleksibel. Slikproducenten kan langsomt begynde at udvide opsætningen, så den også synliggør informationer fra PLCer, lagerfaciliteter, forbrugsdata m.m.

Et overblik over både produktionen og nedetid med Plug&Log

På ingen tid har slikproducenten fået et simpelt overblik over alle produktivitetsdata og registrerede fejltyper. Med dette overblik kunne producenten visualisere deres nøjagtige effektivitet og reagere på stop i produktionen før det er for sent.

Yderligere funktioner

Sammen med overblikket, kan platformen også informere producenten, når en produktionslinje er stoppet eller cyklustiderne afviger. De modtager endda automatiske rapporter om effektivteten og hyppige fejltyper til morgenmøderne på tværs af organisationen.

For at få et eksempel på de data vi opsamler og måden de synliggøres på med Plug&Log-boksen, skriv dig op på vores platform så får du adgang til “Plug&Log Production Unit” demo-kanalen. Du kan også læse fra nogle af vores andre cases for at lære mere om Plug&Log-løsningen i aktion.

Du kan også finde mere information om vores universelle dataopsamlings-værktøj Plug&Log. Eller kontakt os for en snak om, hvordan du kan bruge dine data til at optimere på.

Vi opfordrer dig til at skrive dig op på platformen, så du kan se nogle eksempler på, hvordan vi synliggør informationer fra flere steder og enheder. Du kan skrive dig op her!

Others also read