Coronakrisen stiller nye krav til virksomheders digitalisering

Coronakrisen stiller krav til digitalisering for både forbrugere og virksomheder verden over. Men det er samtidig en mulighed for at modernisere arbejdsgangen for mange traditionelle industrier. Industrier, som kan få stor gavn af nye teknologier i deres værktøjskasse.

Coronakrisen ramte verden over, og alle varehuse blev hamstret for dagligvarer. Mange frygtede, at hylderne ville blive tomme, men import og eksport fortsatte over de ellers lukkede grænser. I takt med den voksende globalisering bliver vi også i stigende grad afhængige af vores tværnationale samarbejdspartnere. Både som land og som virksomhed. Efterspørgslen i mange forsyningskæder stiger i krisetider. Det betyder, at produktionslinjerne skal kunne køre med så få fejl som muligt for at undgå tidstab og produktionsstop.

Mange af Trendlog.io’s kunder er produktionsvirksomheder, som har afdelinger i forskellige lande. Grundet digitaliseringen kan mange af dem samarbejde på samme vilkår, som hvis de alle sad i samme land. Data, strategier og meget mere bliver delt via internettet og de mange andre digitale muligheder, som vi har adgang til.

I disse kriseramte tider er kravene til digitaliseringen endnu større end normalt. Alle afdelinger skal kunne dele viden og data, så de fortsat kan sikre en effektiv strøm af varer fra produktionslinjerne.

Trendlog.io har udviklet online-platformen og interaktive rapporter, som gør det muligt at opretholde den sædvanlige kommunikation og dele informationer mellem arbejdsstationerne. Skal forbedringsforslagene drøftes, kan alle mødedeltagerne åbne samme interaktive rapport, hvorigennem de har adgang til præcis samme data. Data, som både er mødegrundlaget og beslutningsgrundlaget.

Hvordan kan I som virksomhed tilpasse Jer?

Flere produktionsvirksomheder med afdelinger rundt omkring i Europa anvender Plug&Log dataopsamlingssystemet. Med Plug&Log fra Trendlog.io får de præcis de data, som de ønsker, og dataene bliver lagret og synliggjort på online-platformen, så alle afdelingerne har adgang til samme data i realtime.

I krisetider, hvor produktionen skal køre hurtigere og fejlene skal minimeres, er det vigtigt, at man nemt kan identificere fejlene og undgå dem fremadrettet – og det er muligt med Plug&Log.

Mange spår, at vi vil kunne mærke coronakrisen de næste mange år. Mange vil arbejde mere hjemmefra, antallet af forretningsrejser vil dale og antallet af onlinemøder vil stige. Vi vil samles på Microsoft Teams fremfor i mødelokalet, når forbedringsforslagene til produktionslinjerne skal drøftes. Og dette har vist sig at være optimalt, når udgangspunktet er interaktive rapporter, der viser de samme informationer til alle mødedeltagerne på samme tid.

Har I styr på jeres digitale beslutningsgrundlag? Et datagrundlag er et objektivt og effektivt beslutningsgrundlag! Lad os drøfte jeres muligheder så vi kan optimere måden I deler informationer på og jeres datagrundlag.
I næste blogindlæg dykker vi ned i the new normal post coronakrisen. Her vil I kunne læse om, hvordan Trendlog.io er kommet digitaliseringen i forkøbet, og hvordan Trendlog.io’s løsninger kan klæde dig på til the new normal.
For virksomhederne skal det ikke handle om at fyre eller spare medarbejdere, fordi man vil arbejde mere effektivt – i stedet skal det handle om, at virksomhederne kan bygge OVENPÅ

Klik under for at læse videre