Lars Märcher sandig

Bliv ekspert i Industri 4.0

Stifter af Trendlog.io, Lars Märcher Sandig, deler konkrete råd og ekspertviden inden for Industri 4.0 og effektiv udnyttelse af data

Find gode råd og ekspertviden

Gennem sin karriere i fødevare- og pakningsindustrien opdagede Lars, at der manglede redskaber, der kunne digitalisere produktionen og bringe effektivisering ned i øjenhøjde. Dette ledte til grundlæggelsen af Trendlog.io og iværksættelsen af et ledelsesværktøj, som kan administrere virksomheders maskindrift og ydeevne. Trendlog.io er en familieejet virksomhed, som bestræber sig på at sætte mennesket i fokus i den digitale løsning. Det handler om at skabe et stærkt ledelsesværktøj, som kan synliggøre skjulte optimeringsmuligheder og koble automatisering med digitalisering. Det er et nyt skridt inden for industrien og kræver omstillingsparathed, hvilket kan være svært som virksomhed at gøre sig klar til. Derfor vil vi gerne tage dig med i vores univers for at hjælpe dig med at blive ekspert inden for Industri 4.0 og opdage, hvordan en standardiseret softwareløsning kan effektivisere din virksomhed.

Seneste indlæg

Trendlogs Top 3 for 2022

Siden vi lancerede Trendlog-bloggen, har vi oplevet en overvældende interesse for de fordele, som bedre dataanvendelse giver virksomhederne. Virksomheder af alle størrelser har fået øjnene op for at arbejde mere fleksibelt, bæredygtigt og rentabelt med afsæt i data. Men hvad byder fremtiden på i de digitaliserede industrier? I dette indlæg giver vi vores bud på Top 3 data trends for 2022. Del gerne dine egne tanker og forventninger for det kommende år.

Trendlogs top 3 for 2022

Alle Industri 4.0 blogindlæg

Trendlog’s Top 3 for 2022

Trendlog’s Top 3 for 2022

Hvilke teknologier sætter agendaen for fremstillingsindustrien i 2022? Hos Trendlog giver vi her vores bud på Top 3 trends for det næste år.

Sådan kommer du med på databølgen

Sådan kommer du med på databølgen

Industri 4.0 vil forandre produktionsvirksomhederne med større kraft end robotter og automatisering. Lars Märcher Sandig guider jer ind i denne nye verden.

Få nyheder om nye indlæg

Skriv dig op, og få besked, når næste indlæg med gode råd og ekspertviden om Industri 4.0 blive udgivet

Er du klar til at tage næste skridt?

Book en live-demo af vedligeholdelsesplanlæggeren

Book en LIVE Demo og

  • Begynd jeres vedligeholdelsesplanlægning med det samme
  • Find ud af hvad et CMMS system kan gøre for jer
  • Erstat papirnotater og gå papirløs
  • Kom dyre nedbrud i forkøbet