Lars Märcher sandig

Industry 4.0 Blog

Stifter af Trendlog.io, Lars Märcher Sandig, deler sine erfaringer og råd omkring Industri 4.0, dataopsamling og effektiv implementering af digitalisering

Seneste indlæg

Producenters største udfordringer i dag

Produktionsvirksomheder, både i Danmark og verden over, står overfor nogle svære udfordringer. Udfordringer, som er vigtige at tackle og som omhandler f.eks. konkurrenceevne, omstillingsparathed og bæredygtighed. Her i vores seneste blogindlæg fremhæver vi nogle af de største, og fortæller hvordan digitalisering kan være et centralt element i løsningen på deres problemer.

Lars Märcher Sandig

Alle Industri 4.0 blogindlæg

Trendlog’s Top 3 for 2022

Trendlog’s Top 3 for 2022

Hvilke teknologier sætter agendaen for fremstillingsindustrien i 2022? Hos Trendlog giver vi her vores bud på Top 3 trends for det næste år.

Sådan kommer du med på databølgen

Sådan kommer du med på databølgen

Industri 4.0 vil forandre produktionsvirksomhederne med større kraft end robotter og automatisering. Lars Märcher Sandig guider jer ind i denne nye verden.

Trendlog lancerer nyt blog-univers

Trendlog lancerer nyt blog-univers

Trendlog lancerer nyt blog-univers i forlængelse af investeringen fra Esben Østergaard for at gøre flere til Industri 4.0-eksperter

Find gode råd og ekspertviden

Gennem sin karriere i fødevare- og pakningsindustrien opdagede Lars, at der manglede redskaber, der kunne digitalisere produktionen og bringe effektivisering ned i øjenhøjde. Dette ledte til grundlæggelsen af Trendlog.io og iværksættelsen af et ledelsesværktøj, som kan administrere virksomheders maskindrift og ydeevne. Trendlog.io er en familieejet virksomhed, som bestræber sig på at sætte mennesket i fokus i den digitale løsning. Det handler om at skabe et stærkt ledelsesværktøj, som kan synliggøre skjulte optimeringsmuligheder og koble automatisering med digitalisering. Det er et nyt skridt inden for industrien og kræver omstillingsparathed, hvilket kan være svært som virksomhed at gøre sig klar til. Derfor vil vi gerne tage dig med i vores univers for at hjælpe dig med at blive ekspert inden for Industri 4.0 og opdage, hvordan en standardiseret softwareløsning kan effektivisere din virksomhed.

Få nyheder om nye indlæg

Skriv dig op, og få besked, når næste indlæg med gode råd og ekspertviden om Industri 4.0 bliver udgivet