Maintenance Planner

Undgå pludselige nedbrud og reparationer med et digital vedligeholdelsessystem

Planlæg jeres vedligehold

Maintenance Planner er et abonnementsbaseret CMMS-system, som du kan styre dit vedligehold og service med. Systemet erstatter de traditionelle papirnotater og regnearket, og hjælper dig med at komme reparationer og dyre nedbrud i forkøbet. Systemet inkluderer:

  • Vedligeholdelsesoverblik
  • Digitale checklister til teknikeren
  • Dokumentation til audit
  • Historiske servicerapporter
  • Adgang til el-tegninger og vejledninger on-site
Trendlog Maintenance Planner på computer og tablet

Subscription plans

BASIC

50 Tjeklister

750,-

PER MÅNED

PRO

100 Tjeklister

1.000,-

PER MÅNED

ADVANCED

300 Tjeklister

1.500,-

PER MÅNED

FAQ

Hvad er Trendlog Maintenance Planner?

Maintenance Planner er et CMMS-system, du kan bruge til at styre vedligehold og service med. Systemet erstatter papirrapporter og regnearket med automatisk planlægning og digitale tjeklister sendt direkte til operatøren, I får dokumentationen på plads og kommer reparationer og dyre nedbrud i forkøbet.

Hvad er fordelene ved vedligeholdelsesplanlægning?

Planlægning af vedligehold og service hjælper med at komme reparationer og de dyre nedbrud i forkøbet.

Et godt system til vedligeholdelsesplanlægning (CMMS) erstatter det komplekse regneark og papirnotater, så du kan holde styr på timingen af serviceopgaver, får dokumentationen på plads, og hjælper dine operatører med at planlægge deres tid.

Start din planlægning i dag!

De fleste virksomheder ved, hvor meget det koster, når ødelagt udstyr og maskineri forårsager tabt produktionstid. Maintenance Planner giver virksomheder adgang til et værktøj, som automatisk holder øje med, hvornår der er behov for udskiftning af komponenter, smørelse, olieskift etc. Maintenance Planner bruger enten kalenderbaseret planlægning eller beregninger baseret på performance data, til at give besked, når der er behov for et tilsyn, hvilket reducerer udgifter til vedligehold markant.

Kom i gang allerede i dag

Kontakt os for en demo og en prøve på systemet

Trendlog Maintenance Planner på computer og tablet

Bliv medlem af Klub Trendlog

Nyhedsbrev dk
Modtag vores nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær den første til at modtage nyheder, inspiration, kundecases, invitationer til webinar og meget mere.

Nyhedsbrevet er for dig som ønsker at lære mere om hvordan digitalisering i produktionen kan gøre en forskel. Vi fokuserer primært på disse 5 brancher:

  • Landbrug
  • Mad- og fødevare industrien
  • Plast produktion
  • Metal & CNC
  • Palletering