Maintenance Planner:

Slå ned på dine vedligeholdelsesomkostninger

Maintenance Planner: Slå ned på dine vedligeholdelsesomkostninger

Slå hårdt ned på dine vedligeholdelsesomkostninger

Er dine vedligeholdelsesomkostninger ved at løbe afsted med dig, og har du mistet overblikket over vedligeholdelsen af dine maskiner? Så er du ikke den eneste. Det er en generel udfordring, som vi over flere omgange er stødt på hos vores kunder. Nedetid bliver forlænget grundet pludselige maskinnedbrud, og produktionen bliver forsinket og reduceret – og nu det er på tide at tage hånd om udfordringerne.

Vedligeholdelse frem for reparation

Vi har ofte mødt ansvarshavende operatører, som har udtrykt utilfredshed over, at de ikke nåede at fange den begyndende skade i opløbet. De bliver negativt overrasket, når de ser skadens omfang og pris, og det havde også været billigere, hvis de havde skulle vedligeholde fremfor at reparere.

Før i tiden skulle der utallige eftersyn og servicetjek til for, at man kunne tage fejlene i opløbet og undgå store maskinnedbrud – nu kræver det en Maintenance planner.

Overlader du delvist dit ansvar til Maintenance Planner, vil du hurtigt kunne se besparelser på bundlinjen. Kun det delvise ansvar? Ja… Maintenance Planner er en online platform, der fortæller dig, hvornår du skal foretage vedligeholdelse, hvilke maskiner du skal gennemgå, hvad du skal tjekke, hvad du skal være særlig opmærksom på og hvad der er nødvendigt at notere ned, men du, eller dine teknikere, skal naturligvis stadig selv udføre vedligeholdelsen.

Hvordan slår Maintenance Planner ned på dine vedligeholdelsesomkostninger?

Vores Maintenance Planner giver dig besked om, hvor og hvem der skal foretage vedligeholdelsen. Personen får automatisk tilsendt en digital tjekliste med de nødvendige serviceopgaver. Samme person kan så uploade billeder og notere fra åstedet direkte i systemet. I systemet kan både operatøren og chefen tilgå besvarelserne, så de kan følge med i maskinernes tilstand.

Overblik og indblik er nøglen til reducering af nedbrud, og med Maintenance Planner kan du tage fejlene i opløbet og derved undgå nedetid og tabt produktionstid. Nedetid opstår i dag oftest ved pludselige maskinnedbrud, og er syndebukken for mest tabt omsætning. Årsagen hertil skal identificeres og udbedres, inden maskinen kan køre igen. Foretager du løbende vedligehold, kan du undgå dette ved at komme fejlene i forkøbet.

Maintenance Planner giver dig:

  • Systemlagt vedligehold
  • Automatisk påmindelse og tjekliste med serviceopgaver
  • Opfølgning på tidligere servicebesøg
  • Forecasts baseret på data
  • Direkte adgang til maskinstatus på Trendlog-platformen
  • Besparelser på vedligehold
  • Færre pludselige maskinnedbrud

Maintenance Planner kræver hverken teknisk kunnen, lange to-do-lister eller bunker af erfaring. Det eneste du skal have, er en smartphone, computer eller tablet, så lyder alarmen, og tjeklisten bliver tilsendt, når det er tid til at foretage vedligeholdelse.

Læs mere om Maintenance Planner her og lær mere om funktionerne og den potentielle servicebesparelse i vores casefortælling med grøntsagsproducenten Axel Månsson.

Andre læste også