What can we help you with?
Table of Contents
< All Topics

Dataopsamling

Minimer produktionsstop, undgå spild og øg effektiviteten med dataopsamling fra Trendlog.

Data giver adgang til et uendeligt antal muligheder, og med Trendlog Collect kan vi nemt opsamle produktions- og energidata fra jeres maskiner og robotter. Dataene sendes, via API, til Trendlog Cloud, hvor I får skabt jeres helt eget overblik over produktionen med alt fra OEE, stoptid og produktionsantal til temperatur, strømforbrug og cyklustider.

Klik på billedet nedenfor for at se det i fuld størrelse.

[lwp_image_carousel gallery_ids=”339896,339936″ slides_show=”2″ _builder_version=”4.17.6″ _module_preset=”default” link_option_url=”https://drive.google.com/file/d/1w-d6LVNezuDV4KfBYrft96o0m5Dk4IBF/view?usp=sharing” link_option_url_new_window=”on” hover_enabled=”0″ global_colors_info=”{}” sticky_enabled=”0″][/lwp_image_carousel]
Categories