What can we help you with?
Table of Contents
< All Topics

Hvordan installerer man Trendlog Cloud, herunder Trendboard og Maintenance Planner?

Trendlog Cloud er webbaseret og kræver derfor kun en browser. Du kan tilgå dit Trendboard og Maintenance Planner ved at logge ind via www.trendlog.io. Du kan se mere om hvordan du logger ind og opretter dit Trendboard og sætter din Maintenance Planner op ved at følge vores simple manualer.

Du kan ogsåkontakte os direkte, hvis du har problemer med opsætningen.

Categories