Et komplet fabriksoverblik til at assistere automations- og optimeringsproces

Stop&Log Produktionsdata-værktøj
Et simpelt overblik på tværs af maskinelt udstyr

Dykon A/S er en dansk fremstillingsvirksomhed, som producerer fjer- og dundyner og -puder. De er pionerer i form af den digitale transformation og automation, og deres formål er, altid at være så effektive som muligt. For at kunne optimere deres forretning bedst muligt og vedvarende, havde Dykon brug for et komplet overblik over deres drift og produktion.  

De bruger Trendlog.io til at kombinere data og informationer fra deres produktionslinjer, laboratorier og generelle forbrug af gas, strøm og spildevand – i ét samlet overblik. Trendlog.io platformen hjælper dem med at skelne mellem informationskilderne, ved at bruge forskellige Trendboards (oversigter) for hver kilde. Disse Trendboards er simple at sætte op og tilpasse til deres løbende behov.

Enkle værktøjer til at assistere optimering

Trendlog.io platformen lader dem tilgå alle data på ethvert tidspunkt. Et komplet overblik over deres drift og produktion lader dem også kommunikere på tværs af organisationen, fx ved at kommentere på en graf, hvis en værdi er oversteget dens normalgrænser. Derudover lader Trendlog.io platformen Dykon automatisk generere rapporter, som kan dokumentere og kommunikere specfikke værdier til pågældende personale. 

Opsætning

Dykon bruger Trendlog.io til at forbinde hele deres drift og produktion med vores online platform. Deres produktionslinjer er forbundet med Trendlog.io Data Forwarderen ved hjælp af IO-moduler, som kommunikerer via ModBUS/TCP. Deres testfaciliteter indeholder sensorer, som holder øje med forskellige temperaturer og fugtighedsprocenter. Disse data bliver sendt til vores Data Forwarder via et USB-signal fra sensorerne. Dykons generelle forbrug af strøm, spildevand, gas og varme bliver også automatisk rapporteret til Trendlog.io platformen. Disse værdier aflæses ved hjælp af IO-moduler via elektriske pulser og sendes til Data Forwarderen.

Automatisk fabriks- og produktionsoverblik
Automatisk fabriks- og produktionsoverblik

Alle data bliver sendt til vores Cloud-løsning via en SSL-krypteret forbindelse for at sikre data. Når dataene er opbevaret i vores Cloud, kan de synliggøres på vores online platform via computere, tablets, smartphones eller fx infoskærme i produktionen eller kantinen.

Yderligere funktioner

Online platformen indeholder desuden nogle enkelte funktioner, heriblandt et rapporteringssystem, som bl.a. tilbyder dokumentation til fødevareproduktion og -opbevaring. Hvis en temperatur eller fugtighed overstiger en vis grænse, får en administrator eller operatører desuden tilsendt en alarm fra platformen.

Når en alarm går af eller en vis udvikling kræver forklaring, kan operatøren eller pågældende personale tilknytte en kommentar til et vist punkt på grafen, som herefter bliver synlig for alle andre brugere med adgang til oversigten.

Vi opfordrer dig til at skrive dig op på platformen, så du kan se nogle eksempler på, hvordan vi synliggør informationer fra flere steder og enheder. Du kan skrive dig op her!