Energi og temperatur

Track dit strømforbrug

Reducér elregningen med et overblik over dit energiforbrug

Mål dit energiforbrug

Når du opsamler dine energidata kan du undgå ubehagelige overraskelser på elregningen og ved inspektioner, og du kan automatisere egenkontrol og dokumentationen med en nem, standardløsning. Du får et overblik over dit energiforbrug og opbevaringsmiljøer med data som:

  • Temperatur og fugtighed
  • Strøm
  • Gas
  • Spildevand
  • CO2
EN-EXPLAINED_-Downtime-analysis
ENEXPLAINED_MachineStatus
ENEXPLAINED_MaintenancePlannerChecklist
ENEXPLAINED_MaintenancePlannerOverview
ENEXPLAINED_ProductionLineInsights
ENEXPLAINED_TheReport
EXPLAINEDCollaborativeData
EXPLAINEDTemperatures_Humidities
EXPLAINED-Wastewater-Consumption
previous arrow
next arrow
EN-EXPLAINED_-Downtime-analysis
ENEXPLAINED_MachineStatus
ENEXPLAINED_MaintenancePlannerChecklist
ENEXPLAINED_MaintenancePlannerOverview
ENEXPLAINED_ProductionLineInsights
ENEXPLAINED_TheReport
EXPLAINEDCollaborativeData
EXPLAINEDTemperatures_Humidities
EXPLAINED-Wastewater-Consumption
previous arrow
next arrow

Subscription plans

LIGHT

Op til 10 sensorer og bimålere

€54

PER MONTH

BASIC

Op til 25 sensorer og bimålere

€84

PER MONTH

PRO

Op til 50 sensorer og bimålere

€100

PER MONTH

Bliv medlem af Klub Trendlog

Skriv dig op og få inspiration til dit næste digitaliseringsprojekt med lækkert indhold, som tager dig gennem emner som dataopsamling, bæredygtighed og Industri 4.0.

FAQ

Hvilke typer af data kan der indsamles?

Data betyder digitaliserede informationer, og der er mulighed for at indsamle tæt på uendeligt mange typer af data. Men data, som vi arbejder med det, kan for eksempel udgøres af et tidsstempel, et tal eller en værdi, og det er derfor oftest information omkring en maskines ydeevne og tilstand, temperaturen i et kølerum, eller for eksempel elforbruget på en fabrik. Det er stort set kun fantasien, der sætter grænser, og det handler derfor ikke om hvilke data, man kan indsamle, men derimod hvilke data, der giver mening at arbejde med for dig i din situation.

Hvor lang tid tager det at oprette Trendboards i Trendlog Cloud?

Oprettelsen af dashboards afhænger af de antal enheder, du ønsker at skabe overblik over. Du kan enten selv bygge et Trendboard op fra bunden, gøre brug af eksempler for best practice eller aftale opsætning af Trendboards med Trendlogs personale.

Vi har lavet en manual guide, som gør oprettelsen nem og hurtig, og som du kan finde her på hjemmesiden, men du får den også på e-mail eller tillagt dit køb af Trendlog Collect.

Hvor tit bliver der logget data?

Det afhænger af behovet for at dykke ned i minuttal for udviklingen af data. Det varierer typisk mellem 30 sekunder og op til enten pr. time eller døgn, hvis det for eksempel er en daglig aflæsning af temperatur eller lignende. Der er samtidig mulighed for lave realtime live-visninger, hvor det er nødvendigt at have øje på den øjeblikkelige værdi konstant.

Få hjælp fra energieksperter

Ved at digitalisere dine energidata kan du også synliggøre individuelle maskiners elforbrug, og du kan følge med i temperaturniveauet i dine kølere og lagre – mulighederne er mange! Vi har teamet op med folk som er eksperter på Automation og Grøn Energi, som kan hjælpe jer i mål med selve montageprocessen af sensorer og målere.

Trendlog's trådløse temperatursensor

Temperatur- og fugt-sensor

Nøglefunktioner

  • Trådløs
  • Måler temperatur og fugtighed samtidigt
  • Installeret på 2 minutter
  • L 135mm H 70mm D 30mm

Automatisk egenkontrol af fødevarer

Automatiske temperatur og kølerdata til fødevarestyrelsen og egenkontrol

Alle virksomheder som håndterer og behandler fødevarer skal kunne dokumentere at visse standarder overholdes i form af miljøet i frysere og på opbevaringsfaciliteter. Automatiske energidata kan lade dig foretage egenkontrol og give fødevarestyrelsen en historisk indsigt ved tilføldige kontrolbesøg.

Med alle de nødvendige informationer samlet ét sted, er det nemt at kontrollere kvaliteten af dit produkt, og dokumentere det eksternt med automatiske rapporter fra platformen.

CASE: Mette Munk kvalitetstjekker deres fødevarer automatisk

Mette Munk er en producent af bake-off varer, og storleverandør til supermarkeder landet over. De har behov for at producere og opbevare deres bagværk under meget bestemte forhold for at sikre kvaliteten. De begyndte at opsamle deres energidata med Trendlog for at måle forholdene løbende, og for at sikre dokumentation til fødevarestyrelsens inspektioner. Læs deres historie her.

Bliv en del af Klub Trendlog

Skriv dig op og modtag lækkert indhold, som tager dig gennem data, bæredygtighed og Industri 4.0 – måske får du samlet inspiration til dit næste digitaliseringsprojekt