Har du skrevet digitalisering på to-do listen?

Ellers er det på høje tide

Digitale kompetencer er mange steder en nødvendighed for at kunne overleve i disse tider. Vi skal kunne arbejde digitalt, kommunikere digitalt og afholde møder digitalt. Når man skal til at arbejde digitalt hjemmefra, kræver det en stor forandring. Rutiner og vaner bliver tilsidesat, og der bydes velkommen til nye tider. 

Før corona var forandringer ofte forbundet med noget negativt, da en forandring ofte resulterede i fyringer eller kraftige ændringer i vaner og rutiner, som ikke var velset uden en meget god grund. Det har mange steder været en forudsætning, at man under corona-indtoget foretog ændringer, så medarbejderne kunne beholde deres arbejde. Og pludselig blev en forandring anset som en redningsaktion fremfor en fyreseddel. Så det er nu, hvor medarbejderne er omstillingsparate, at man skal foretage det digitale kompetenceløft og få implementeret flere digitale arbejdsmetoder. 

Data mindsker misforståelser

Mange virksomheder bruger denne stille tid til at reflektere over fortiden og til at tænke på fremtiden. Hvilken ”New Normal” vil vi gå i møde? Vores bud:
Vi oplever, at vores kunder på tværs af flere industrielle brancher har holdt gang i produktionen med det mest essentielle personale. Nu vender administrationen og ledelsen tilbage til en hverdag, hvor forsyningskæden er påvirket af coronakrisen, og de konsekvenser der følger med. De mange små og mellemstore producenter skal være endnu skarpere på deres egen evne til at levere og tjene penge. Det betyder, at de skal være bevidste omkring deres udnyttelse af kapaciteten og den reelle ydeevne sammenlignet med forventninger og teoretisk kapacitet. De skal også minimere enhver form for spild – hvad end det er kasserede produkter, produktionsstop, flaskehalse eller lav produktivitet blandt arbejdere på tværs af holdskift.
Sebastian Sandig

Trendlog.io ApS

Hos mange virksomheder står digitalisering af processer meget højt på to-do listen, og hos Trendlog.io har vi hjulpet mange med at øge deres digitale kompetencer og påbegynde anvendelsen af data til automation og optimering af produktioner og produktionslinjerne. Vi skal kunne bibeholde den effektive produktion på produktionslinjerne, vi skal mindske stoptiden og vi skal minimere fejlene på produktionslinjerne. Alt dette på trods af, at mange af os nu skal kommunikere digitalt. I denne tid hvor vi ofte sidder hver for sig, og hvor kommunikationen skal være fra skærm til skærm, har det aldrig været vigtigere at minimere misforståelser.

For at undgå misforståelser anbefaler vi, at I bruger data som udgangspunkt for kommunikationen. Data er en valid form for information. Trendlog.io tilbyder realtime data via interaktive rapporter, så I kan sidde forskellige steder og følge med i de samme tal og informationer, som skal være grundlag for beslutninger.

Tid til data

Udnyt de stille stunder over sommeren og reflekter over, hvordan du kan forberede dig på the New Normal. Er din virksomhed, dine medarbejdere eller dine kollegaer klar til de digitale tider? Vi foreslår, at I anvender data som udgangspunkt, så I undgår at støde på gamle statistikker og forældede informationer.
Læs med i næste blogindlæg, hvor vi fortæller mere om, hvordan du kan mindske kommunikationsfejl og misforståelser med realtime data.

I mellemtiden kan du læse mere om, hvordan du kan sikre effektivt flow af informationer direkte fra produktionsgulvet og op til produktionsplanlægningen eller ledelsesmødet. 

Andre læste også