HI Messen 2021

Significant growth for Trendlog
Planlægger du en tur til den store danske industrimesse 5. til 7. oktober? Så find din voucher-kode på denne side, som giver dig GRATIS adgang til messen!

Find os i Hal L ved Stand 9143

Messer, konferencer og face-to-face møder er tilbage! Og vi glæder os enormt meget til at møde jer alle i Herning til oktober. Vi byder alle, der ønsker at komme forbi, velkommen til en snak og en demo af den måske mest brugervenlige dataopsamlingsløsning nogensinde.
Significant growth for Trendlog

Produktion & Performance – ét sted

Mange små og mellemstore virksomheder opererer ved hjælp af intuition, og er derfor sårbare overfor pludselige forandringer; som nedbrud eller mere usynlige problemer som mangelfuld produktivitet. Trendlog kan levere en samlet løsning til disse virksomheder; Vores dataopsamlingsboks, Trendlog UNO, kan opsampe performance data og effektivitetsindsigt på tværs af alle typer maskineri ved hjælp af en add-on dataopsamlingsmetode. Og vores Cloud dashboard platform giver virksomheden LIVE og komplet adgang til driftstal, OEE data og forbruget, som værktøj til at forbedre produktionsresultater og en mere bæredygtigt forbrug af ressourcer. Tag et smut forbi vores stand i Hal L (9143) til en demonstration af løsningen – og måske en test af dit nye optimeringsværktøj!

Hvordan får du din billet?

Gå til hi-industri.dk og find dine billetter – når du har udfyldt dine oplysninger, finder du et felt i bunden af skærmen, hvor du skal udfylde voucher-koden herunder:
HI Messe Billet-Voucher: hi-20601

Vi håber på at se dig!

Følg os på LinkedIn for spændende nyheder omkring Industry 4.0

#WeLoveData

Others also read