Hvad er energidata?

Er din virksomhed afhængig af miljøer og kvalitet, der er kontrolleret af temperatur, fugtighedsniveauer eller lignende faktorer? Eller planlægger du grønne initiativer? Uanset om du er producent, robotvirksomheder, bager eller restaurantør er dit forbrug af ressourcer vigtigt. Men hvad er energidata, og hvad kan du bruge det til?

Eksempler på energidata

Der er generelt mange eksempler på energidata, når det kommer til industrielle miljøer. Og det afhænger alt sammen af din branche og det forbrug af ressourcer, der er relevant for denne. Hvis du er producent, er du måske større forbruger af elektricitet, gas og varme. Og hvis du er restaurantør er du måske mere interesseret i det miljø, fødevarerne opbevares og håndteres i, i forhold til temperatur og fugt i på lagre, i kølere osv. Nedenfor er et eksempel på en oversigt over et kontormiljø. 

Automatisk egenkontrol af fødevarer

Automatiske temperatur og kølerdata til fødevarestyrelsen og egenkontrol

 

Alle virksomheder som håndterer og behandler fødevarer skal kunne dokumentere at visse standarder overholdes i form af miljøet i frysere og på opbevaringsfaciliteter. Automatiske energidata kan lade dig foretage egenkontrol og give fødevarestyrelsen en historisk indsigt ved tilføldige kontrolbesøg. 

Med alle de nødvendige informationer samlet ét sted, er det nemt at kontrollere kvaliteten af dit produkt, og dokumentere det eksternt med automatiske rapporter fra platformen. 

LÆS CASE: Mette Munk kvalitetskontrollerer deres produktion af fødevarer 

Energidata kan lade dig følge forbruget og miljøer, men kan også bruges til at reducere forbruget. Mette Munk er en producent af kager og søde sager, og de ville være sikre på at miljøet til produktion og opbevaring af fødevarer kunne leve op til standarderne, som er sat af Fødevarestyrelsen. 

Hvilke andre værktøjer kan hjælpe dig til at vide endnu mere om din produktion?

Plug&Log, Stop&Log og Maintenance Planner er alle værktøjer, som hjælper virksomheder, fra forskellige industrier, med at finde områder, der kan optimeres på. Og vi har kompetente partnere som også kan hjælpe med andre automationsopgaver og vejledning til et lean produktionssetup. Lad os høre hvad vi kan gøre for dig!

Kontakt os

Kontakt os i dag, og tilmeld dig vores fælleskab for de seneste nyheder og trends.

Kochsgade 31D, 5000 Odense, Danmark.

Spørg os om alt