Værktøj: Maintenance Planner

Undgå unødvendige maskinnedbrud

 

Undgå maskinnedbrud

Ved at hjælpe operatører med forudsigelse, planlægning og udførsel af vedligeholdelse

De fleste virksomheder ved, hvor meget det koster, når ødelagt udstyr og maskineri forårsager tabt produktionstid. Derfor kan vi give virksomheder adgang til et værktøj i vores platform, som opdaterer dem om behovet for syn, udskiftning af komponenter, smørelse mm. Maintenance Planner bruger simple beregninger baseret på de opsamlede data, til at forudsige hvornår et check-up er nødvendigt.

Hvordan virker service-planen?

 

Nedsæt omkostninger med automatisk plan

Den kan både bruges som stand-alone værktøj til at systematisere check-ups og vedligehold, men kan også bruges baseret på opsamlede data fra Plug&Log. Her bruger planen simple beregninger fra maskinens ydeevne og forbrug til at beregne behov for service. Tjek denne video for lidt indsigt i, hvordan det virker. Og læs så mere om værktøjet til dataopsamling Plug&Log og vores egen-udviklede online data platform.

Men hvordan udfører man vedligeholdelse med værktøjet?

En tjekliste og adgang til manualer gøres automatisk tilgængeligt.

 

Når en maskine, et køretøj eller andet udstyr har behov for et check-up, bliver en digital tjekliste automatisk sendt til ansvarshavende operatør. Tjeklisten indeholder opgaver og giver adgang til elektriske og tekniske manualer. Når jobbet er udført, bliver det registreret og kan findes i en oversigt over tidligere udførte check-ups for at sikre kvaliteten af vedligeholdelsen og arbejdet.

Maintenance Planner-værktøjet er baseret på de data, som er opsamlet automatisk med Plug&Log, og udføres med simple beregninger ud fra driften og trykket på udstyret eller maskinen.

READ THE ARTICLE: Skær ned på vedligeholdelsesomkostninger

Bruger du for mange penge på vedligehold, og er dine teknikere bagefter service-opgaverne? Så er du ikke alene! Vedligeholdsplanen fra Trendlog sørger for at dine teknikere får systemlagt serviceopgaver så I kommer maskinnedbrud i forkøbet. I denne historie går vi mere ned i detaljen omkring de forskellige fordele ved denne automatiserede vedligeholdsplan, som erstatter det gamle Excel-ark.

Hvilke andre værktøjer kan hjælpe dig til at vide endnu mere om din produktion?

Plug&Log, Stop&Log og Maintenance Planner er alle værktøjer, som hjælper virksomheder, fra forskellige industrier, med at finde områder, der kan optimeres på. Og vi har kompetente partnere som også kan hjælpe med andre automationsopgaver og vejledning til et lean produktionssetup. Lad os høre hvad vi kan gøre for dig!

Download en info 2-pager her

Klik på dette link for en kort beskrivelse og mere indsigt i Maintenance Planner-værktøjet. Værktøjet er skabt til hårdtarbejdende producenter og industrien, og giver dem mulighed for at bruge digitale, analytiske værktøjer uden der er behov for særlige tekniske færdigheder.

Kontakt os

Kontakt os i dag, og tilmeld dig vores fælleskab for de seneste nyheder og trends.

Kochsgade 31D, 5000 Odense, Danmark.

+45 24 24 14 04

mail@trendlog.io

    Spørg os om alt