Markant vokseværk hos Trendlog

Significant growth for Trendlog

(Trendlog-teamet set fra højre: René, Mike, Brian, Lars, Sebastian, Marius, Laura)

I familievirksomheden Trendlog har vi længe kun været to til at få det hele til at køre rundt. Vi stiftede familievirksomheden i 2017, og har arbejdet hårdt lige siden starten, hvilket har resulteret i en travlhed, som gør at vi kan bringe flere ombord på dataskibet.

Det sker i takt med en indsats, som skal tage Trendlog-forretningen (og produkterne) til et helt nyt niveau, med endnu federe tilbud til virksomhederne.

Fra 2 til 7

Da vi skrev d. 1. november, var vi to ansatte hos Trendlog, og da kalenderen rundede d. 16. november, var vi syv. Vi havde længe haft behov for flere kompetente medarbejdere, og efter to ugers work-vacation ved den danske vestkyst, havde vi fundet frem til, hvad vi ledte efter, og hvilke kompetencer de nye ansatte skulle besidde.

Deres kernekompetencer var vigtige, da vi ville sikre, at vi med vores nye team kunne komme i mål med vores vækstbaserede målsætninger.

Vores netværk viste sig fra den gode side, og vi fandt hurtigt frem til fem personer med hver deres kernekompetencer.

De nye medarbejdere kommer til at bidrage med viden og kompetencer inden for:

  • Salg
  • Automation og integration
  • Udvikling og programmering
  • Teknisk support
  • AI (Artificial Intelligence)

Slut med flaskehalse

Når en virksomhed vækster, flere kunder kommer til og behovet for support og udvikling stiger, kan det til tider være en udfordring at nå det hele. Vi indså, at vi skulle have ansat nogle flere folk, hvis vi skulle kunne servicere, supportere og udvikle i samme omfang, som vi indtil nu har kunne tilbyde. Samtidig med at vi vil bygge markant ovenpå.

Markant vokseværk hos Trendlog

Vores nye programmør kan derfor være med til at udvikle vores Trendlog-platform og tilpasse udviklingen efter vores kunders behov. René, vores nye sælger, skal stå for salget, og kan hjælpe os med at nå ud til de mange virksomheder, som vil have bedre indsigt i deres udnyttelse af udstyr og maskineri.

Vores automationsekspert, Brian, kan tilbyde en unik kobling af viden mellem data, automation og den fysiske integration af udstyr til dataopsamling. Med andre ord får vi styrket arbejdsområderne, som følger med forretningen og vi undgår flaskehalse.

Markant vokseværk hos Trendlog

Vi er utrolig spændte på, hvad fremtiden for Trendlog vil bringe. Nye tiltag er på vej, og tiltagene har til formål at tage Trendlog til nye højder – både i form af udvikling af Trendlog-platformen og de funktioner, som giver vores nationale og internationale kunder et overblik over deres produktion og indsigt i optimeringsmulighederne.

Ønsker du at følge med i udviklingen og sidde på første række, når vi præsenterer vores nye tiltag, så skal du følge med her på siden eller på vores Linkedin.

#WeLoveData

Andre læste også