Automatisk dokumentation af temperaturer til fødevaremyndigheder

Mette Munk A/S er en fødevarevirksomheder, som producerer danske kager og bake-off produkter til salg i supermarkeder. For at overholde reguleringer indenfor fødevareproduktion i Danmark, skal alle fødevarevirksomheder kunne dokumentere, at visse standarder overholdes.

Det er vigtigt at temperaturen er stabil og ikke overskrider visse grænser for at sikre kvaliteten af produktet. Trendlog.io platformen hjælper Mette Munk A/S med LIVE at holde øje med temperaturerne i deres kølerum til fødevaremyndigheder.

Hvordan gavner Trendlog.io Mette Munk?

Trendlog.io platformen hjælper Mette Munk A/S med LIVE at holde øje med temperaturerne i deres kølerum. Hvis én af kølerne overskrider de fastsatte grænser, will platformen sende alarm notifikationer til pågældende personale. Dette tillader Mette Munk at reagere på afvigelserne og så tilføje beskrivelser eller kommentarer til ændringerne direkte på grafen så andre brugere med adgang kan se det.

Alle data er opbevaret i Trendlog.io’s Cloud Mette Munk får derfor et periodeoverblik over temperaturer, for at forsikre fødevarestyrelsen om, at standarderne overholdes for produktion af fødevarer. For at hjælpe med denne proces, kan rapporter automatisk blive genereret fra platformen til at dokumentere værdierne fra produktionen eller kølerum.

Trendlog.io hjælper med at automatisere vigtige processer for at garantere kvaliteten af deres produktion. Platformen sparer dem tid og krafter ved at bruge en simpel og nemt integreret opsætning.

Opsætning

Mette Munk bruger et CTS system (BMS). Det er leveret af Fyns Energiteknik, til at holde øje med og kontrollere temperaturer og fugtigheder i industrielle kølerum. Sensorerne i kølerummene er forbundet via Trend 963-centraler. Vores Data Forwarder er forbundet til centralerne ved hjælp af Bacnet-protokollen, for at opsamle temperaturer og fugtighedsværdier, og derefter sendes dataene til vores Cloud.

Alle data bliver sendt til vores Cloud-løsning via en SSL-krypteret forbindelse for at sikre data. Når dataene er opbevaret i vores Cloud, kan de synliggøres på vores online platform via computere, tablets, smartphones eller fx infoskærme i produktionen eller kantinen.

Yderligere funktioner

Online platformen indeholder desuden nogle enkelte funktioner, heriblandt et rapporteringssystem, som bl.a. tilbyder dokumentation til fødevareproduktion og -opbevaring. Hvis en temperatur eller fugtighed overstiger en vis grænse, får en administrator eller operatører desuden tilsendt en alarm fra platformen.

Når en alarm går af eller en vis udvikling kræver forklaring, kan operatøren eller pågældende personale tilknytte en kommentar til et vist punkt på grafen, som herefter bliver synlig for alle andre brugere med adgang til oversigten.

Vi opfordrer dig til at skrive dig op på platformen, så du kan se nogle eksempler på, hvordan vi synliggør informationer fra flere steder og enheder. Du kan skrive dig op her!

Others also read