Plug&Log

Automatiske OEE og Automationsdata i realtid

 

Øg produktionskapacitet fra dag 1

Med automatiske OEE og Automationsdata i realtid

 

Virksomheder og producenter kan få indsigt og optimere på deres eksisterende maskineri og udstyr. Derfor har vi udviklet en løsning kaldet Plug&Log for vores kunder, der kan installeres og tages i brug på ingen tid. Løsningen vil i sidste ende give digital adgang til produktionsydeevnen og automatisk nedetidsregistrering uden behov for medarbejdere med særlige tekniske færdigheder. Plug&Log er skabt med og for vores kunder, og kan hjælpe dig med at optimere din effektivitet med nogle enkle værktøjer.

Digitaliserede virksomheder er gennemsnitligt 15% mere produktive efter integration af teknologier som dataopsamling

Automatisk dataopsamling fra eksisterende maskineri

Plug&Log er vores sikre, nem-at-installere, low-economy løsning til virksomheder, som vil bruge deres data til at blive mere informeret, smartere og optimeret. Plug&Log kan overlade virksomheden til at fokusere på produktionen mens den fortsat, automatisk, holder dem oplyst med seneste informationer omkring ydeevnen, OEE etc.

Hvor kan data komme fra?

Dataopsamling er faktisk en ret simpel opgave, hvis man har de rigtige værktøjer. Og Plug&Log opsamler dagligt data fra mange forskellige typer maskineri og udstyr, fra mange forskellige industrier. Fx:

 

  • Case/flow pakkere, pakning, palletering
  • Vægte, generelt end-of-line maskineri (input, spild/sorteret, output)
  • Ekstrusion eller sprøjtestøbere
  • CNC fræsere
  • Forbrugsmålere – varme, gas, spildevand, strøm
  • Lager, kølere, tørreskabe
  • Kvalitetsdata – fx. varmetæpper til brokabler på hængebroer

Online Platformen

Som en del af end-to-end løsningen, tilbyder vi virksomheder en meget fleksibel, brugervenlig og intuitiv online platform, hvorfra de kan tilgå deres OEE- og automationsdata, efter de er blevet opsamlet af Plug&Log. Online platformen vi har udviklet, er skalerbar og er brugt af virksomheder med lige fra enkelte temperatursensorer til mere end 100 produktionsapparater. Den giver adgang til vigtige informationer og indeholder flere værktøjer og applikationer, som kan bruges til analyse og til at reagere aktivt på ændringer og fejl i produktionen.

Sådan installeres Plug&Log

Tænd

Trin 2

Hvilken opsætning har du brug for?

Prøv vores opsætningsgenerator og få konkret indsigt i mulighederne for din virksomhed 

Kontakt os

Kontakt os i dag, og tilmeld dig vores fælleskab for de seneste nyheder og trends.

Kochsgade 31D, 5000 Odense, Danmark.

Spørg os om alt