Værktøj: Stop&Log

Reducer tabt produktionstid og øg lønsomheden

 

Øg OEE og forbedr produktionsplanlægning

Med automatisk identificering af fejltyper

 

Digital adgang til læsbare informationer alene kan reducere nedetid markant. Men for at undgå fremtidigt tabt produktionstid gør vi det muligt automatisk at registrere all individuelle nedbrud og stop på samlelinjer, palleteringsmaskiner, robotter mv. På den måde kan virksomheder kategorisere hyppige fejltyper og undgå fremtidig nedetid. Og derved øge lønsomheden ved hjælp af højere produktionskapacitet med samme arbejdskraft.

Sådan kan Stop&Log virke for dig

 

Planlæg produktionen bedre og minimer hyppige fejltyper

Når du opsamler data med Plug&Log, fanger den automatisk når en maskine er stoppet og melder det tilbage til dig. Du kan bruge dette til at afdække de typer af fejl, der opstår og så arbejde på at reducere dem kategorisk. Den virker også som et værktøj til at planlægge ordrelister. Se denne video for at få et bedre indblik i, hvordan det fungerer. Gå derefter videre og læs omkring vores universelle dataopsamlingsværktøj Plug&Log og vores egen-udviklede online dataplatform.

Hvordan reducerer man så tabt produktionstid?

Eksempel: Monteret tablet-løsning

 

Kategoriseringen af registrerede fejl sker på produktionsgulvet. Derfor har vi skabt dette værktøj til operatøren, og flere virksomheder bruger løsningen ved hjælp af monterede tablets ved maskineriet. Når en fejl opstår, bliver den automatisk registreret som ukategoriseret på tabletten. Når operatøren vælger fejlen på skærmen, dukker en række kategorier og årsager op, som gøres tilgængelig til identifikation. Stop&Log hjælper med at formidle og bringe informationer hurtigt fra produktionsgulvet til analyse, for at undgå lignende fejltyper fremadrettet.

Stop&Log-værktøjet er baseret på de data som er opsamlet automatisk af Plug&Log

Hvilke andre værktøjer kan hjælpe dig til at vide endnu mere om din produktion?

Plug&Log, Stop&Log og Maintenance Planner er alle værktøjer, som hjælper virksomheder, fra forskellige industrier, med at finde områder, der kan optimeres på. Og vi har kompetente partnere som også kan hjælpe med andre automationsopgaver og vejledning til et lean produktionssetup. Lad os høre hvad vi kan gøre for dig!

Download en info 2-pager her

Klik på dette link for en kort beskrivelse og mere indsigt i Stop&Log-værktøjet. Værktøjet er skabt til hårdtarbejdende producenter og industrien, og giver dem mulighed for at bruge digitale, analytiske værktøjer uden der er behov for særlige tekniske færdigheder.

Kontakt os

Kontakt os i dag, og tilmeld dig vores fælleskab for de seneste nyheder og trends.

Kochsgade 31D, 5000 Odense, Danmark.

Spørg os om alt