Online Platformen

Sådan visualiseres OEE og automationsdata

 

Digitale produktionsdata

Hvordan kan man visualisere LIVE-informationer online?

 

Med vores egen-udviklede online platform er vi uafhængige af tredjeparts dashboard-løsninger. Sådan kan vi tilbyde en meget fleksibel, brugervenlig og intuitiv platform for virksomheder, som vil tilgå deres OEE og automationsdata online. På denne side tilbyder vi en smule indsigt i udvalgte funktioner, som hjælper virksomheder med at optimere på baggrund af data og vores online platform.

 

Hvordan kommer man fra maskineriet til digitale produktionsdata?

Når virksomheder vil have letforståelige informationer fra maskineri, robotter og lagerfacilitier, skaber og opsamler Plug&Log de rå data på den fysiske lokation. Bagefter bliver de rå data sendt sikkert til vores egen hostede Cloud-løsning. Derfra kan det tilgås fra vores online platform, hvor det omdannes til brugbare informationer. Dette kunne være periodiske grafer, en LIVE-indikator eller måske en produceret per time værdi. Læs videre for mere info om digitale produktionsdata eller se et eksempel på et LIVE dashboard.

Analytiske værktøjer til aktivt at øge effektiviteten

Udover at visualisere kapacitets- og produktionsydeevne, vil nogle virksomheder gerne have muligheden for, aktivt, at forandre tabt produktionstid til profit. Derfor har vi udviklet nogle brugervenlige værktøjer inden i vores online platform – Stop&Log og Maintenance Planner – værdifulde værktøjer som kan øge OEE og ordrekapaciteten

Stop&Log

Reducer tabt produktionstid og øg lønsomheden

Producenter og industrielle virksomheder are alle påvirket af tabt produktionstid eller fejl og nedetid i deres produkter og ydelser. Stop&Log hjælper med at registrere og identificere fejltyper for kategorisk at undgå fremtidig nedetid, som dermed er omdannet til øget lønsomhed. Man producerer mere med den samme arbejdskraft.

Maintenance Planner

Undgå unødvendige maskinnedbrud

De fleste virksomheder ved, hvor meget det koster, når ødelagt udstyr og maskineri forårsager tabt produktionstid. Maintenance Planner giver virksomheder adgang til et værktøj, som holder dem opdateret omkring behov for eftersyn, udskiftning af komponenter, smørelse mm. Den assisterer også operatøren med tjeklister og manualer, for at kvalitetssikre udførslen af vedligeholdelsen.

Nogle værdsatte platformsfunktioner

Automatiske rapporter

Rapportfunktionen er fleksibel og tilpasses til at kommunikere de informationer, som er vigtige for modtageren.

 

  • Sendes automatisk
  • Interaktive grafer
  • Ubegrænset antal rapporter
  • Fx. akkumuleret nedetid for de sidste 24 timer

Alarmnotifikationer

Alarmer kan blive sendt når en maskine stopper, en temperatur falder eller produktivitetsprocenten er for lav.

 

  • Vær flere steder på én gang
  • Hurtigere reaktionstid
  • Kvalitetssikring 
  • Fx. På e-mail eller Slack

Hvordan kan din virksomhed så blive mere effektiv?

Vi har kunder fra mange forskellige industrier. De bruger os til at give dem adgang til informationer om deres produktion, lagre, laboratorier, medarbejdertrivslen og meget mere Find din case her.

Kontakt os

Kontakt os i dag, og tilmeld dig vores fælleskab for de seneste nyheder og trends.

Kochsgade 31D, 5000 Odense, Danmark.

+45 24 24 14 04

mail@trendlog.io

    Spørg os om alt