Tracker og dokumenterer Cobot-produktiviteten

Universal Robots er en meget succesfuld fremstiller af nemt programmerbare kollaborative industrielle robotter. De er lokaliseret i vores egen hjemby Odense, Danmark. Cobots er blevet solgt i tusindvis til hele verden og bruges ofte som et værktøj til at øge produktiviteten og reducere arbejdsskader. Og for at sikre deres effekt, kan Plug&Log bruges til at tracke og dokumentere produktiviteten af Cobots.

Øjeblikkeligt overblik over cyklus og rotationer

Data er vigtig for at synliggøre og dokumentere effektiviteten af Cobots i arbejdsmiljøer. Og Plug&Log kan nemt opsamle og visualisere informatinoer fra robotter ind i vores online platform. Dette gør det muligt at samle alle produktionsdata i ét komblet overblik.

Fra Cobots kan vi øjeblikkeligt og historisk visualisere data som fx Joint positions, antal cyklusser, cyklustider, oppe- og nedetid og meget mere. Sammen med overblikket, kan platformen også informere dig, når fx en robot er stoppet med at køre eller cyklustiderne afviger fra normalen. Du kan endda modtage automatiske rapporter omkring effektiviteten og fejltyper fra robotterne til morgenmøderne.

5 minutters opsætning

Vores Plug&Log bruges til at tracke og dokumentere Cobottens produktivitet. For eksempel ved at synliggøre informationer som kan samles med alle andre produktionsdata i ét komplet overblik. Som resultat er vores online platform et godt værktøj til at opsamle alle typer driftsdata.
Så snart Plug&Log-boksen er tilsluttet strøm og ethernet, skal vi kun bruge ét digitalt input fra Cobot-controlleren. Det gøres for sikkert at opsamle alle data uden at kompromittere sikkerheden.

Da Plug&Log-boksen er præ-konfigureret, er opsætningstiden til opsamling af data på ned til 5 minutter. Derfor er det en meget nem og fleksibel mulighed for at samlet et komplet overblik og dokumentere effektiviteten på.

Tjek Plug&Log  for at læse mere om, hvordan vi samler alle data, for at hjælpe virksomheder med at dokumentere deres effektivitet og optimere produktiviteten. Du burde også oprette dig på vores online platform så du kan se nogle eksempler på, hvordan vi synliggør opsamlede data fra forskellige enheder.
Vi opfordrer dig til at skrive dig op på platformen, så du kan se nogle eksempler på, hvordan vi synliggør informationer fra flere steder og enheder. Du kan skrive dig op her!

Others also read