White Label

Integrer din egen dataplatform

Implementer og sælg din egen Cloud-løsning

Hvorfor White Label vores platform?

Uanset om du er en produktionsvirksomhed, et svejsningsfirma eller du forsøger at overbevise potentielle kunder til at købe din løsning eller service, har du brug for at måle og dokumentere ydeevne, kvalitet og effekt af dit produkt.

White Label lader din virksomhed integrere din egen helt egen dataplatform. Og at opsamle, opbevare og visualisere data, som er vigtige for dig og dine kunder. Alt sammen fra en platform som er fuldstændig tilpasset til dit brand. Dette inkluderer logo, farver, tema og det generelle setup.

Eksempler fra nogle af vores White Labellers

Denne side kan også tilpasses dine eller dine kunders behov og kan, som nævnt, nemt integreres i din egen hjemmeside. Dette gør vores White Label platform perfekt til integration som del af dit eget produkt. Fx. til at tracke og følge ydeevnen, kvaliteten eller effekten af dit produkt hos kunden. Derfor kan platformen desuden også generere automatiske rapporter for at dokumentere ydeevnen og kvaliteten.

Derudover håndterer vi al kontinuerlig udvikling og vedligeholdelse af platformen, hvilket betyder, at du kan fokusere på at sælge dit eget produkt eller service.

Hvad er inkluderet?

Din egen Cloud-løsning

Integrer din egen dataplatform med brand logo og farver

Hosting & Udvikling

Al vedligeholdelse og udvikling af platformen vil stadig blive taget hånd om af os

Salg af datatracking

Adgang til fuld implementering af denne løsning i dine produkter til dine egne kunder

Hvorfor ikke blive klogere på dine produkter og kunder?

Med White Label kan du også indgå serviceaftaler med dine kunder. Ligeledes kan du sikre sikre kvaliteten og ydeevnen af de produkter og services du allerede sælger.

Kontakt os

Kontakt os i dag, og tilmeld dig vores fælleskab for de seneste nyheder og trends.

Kochsgade 31D, 5000 Odense, Danmark.

Spørg os om alt