Nem løsning til produktionstracking i realtid

Forbind produktion og ledelse med et system der skaber overblik, synliggør flaskehalsene og hjælper med at øge produktionslinjernes effektivitet

?

Vælg din branche

Konkurrencen i føde- og drikkevareindustrien lægger pres på producenterne i form af, at styre både effektivitet, kvalitet og omkostninger. Ved at tracke produktionslinjerne og deres performance, kan producenterne digitalisere nødvendig dokumentation, og synliggøre de områder, hvor der kan foretages forbedringer.

Udbytte: Flere maskintimer, oversigt over årsager til nedetid og kvalitetsdokumentation.

Nøgleordene for plastproducenter i dag, er produktivitet, kontinuitet og omkostninger. Det er nødvendigt, at ekstruderings- eller sprøjtestøbningsmaskinerne har så høj oppetid som muligt. Ved at tracke ydeevne og cyklustid på maskinerne, kan man synliggøre den reelle produktivitet og gøre opmærksom på kvalitetsudsving.

Udbytte: Flere maskintimer, lavere omkostning per emne og kvalitetsdokumentation.

CNC-maskiner er kan fremstille ensartede og komplekse dele i bl.a. metal i stort antal, og det er nødvendigt at de opererer med en høj oppetid og ensartet kvalitet. Tracking af ydeevne og cyklustid på maskinerne kan synliggøre den reelle produktivitet og gøre opmærksom på kvalitetsudsving på emnerne.

Udbytte: Flere maskintimer og kvalitetsrapporter.

Pakning af produkter er en proces, som indgår i de fleste forretninger, specielt fremstillingsvirksomheder, og det kræver ensartethed. Det er også en proces, hvor der typisk indgår flere faktorer som pakkemateriale, transportemballage udover maskinerne i sig selv. Ved at tracke data fra processen, skaber man overblik på tværs af hvert element og synliggør produktiviteten over hele linjen.

Udbytte: Flere maskintimer, oversigt over årsager til nedetid og kvalitetsdokumentation.

Producenter af afgrøder, som frugt og grøntsager, til supermarkeder, har et behov for at holde driften kørende som smurt lige fra plantning af frø til høst og levering af emballerede produkter. Ved at digitalisere trackingen af disse processer, kan man bl.a. være forsikret om produktiviteten samt gøre opmærksom på behov for vedligeholdelse af traktorer, lastbiler og produktionslinjer.

Udbytte: En effektiv høst, at komme nedbrud i forkøbet og reducere serviceudgifterne.

Vind og Energi er en innovativ sektor omhandlende et globalt emne - fremtiden for vores planet. Industrien oplever efterspørgsel efter sporbarhed, og digitalisering kan føre til adskillige forbedringer i form af både driftsmæssig effektivitet, lavere omkostninger og forudsigelse af vedligehold.

Udbytte: Dokumentation af ROI og energiforbrug samt forudsigelse og bedre planlægning af behov for vedligeholdelse.

Vores løsninger

Vi tilbyder standardiserede plug&play-løsninger, som hjælper din virksomhed med at optimere produktionen. Vi står klar til at hjælpe din virksomhed med at synliggøre og skabe overblik over alt fra produktionskapacitet og produktivitet til strømforbrug og vedligeholdelsesplanlægning. Find løsningen for dig her:

Production tracking

Track din produktion

Øg produktiviteten med flere effektive maskintimer

 • Saml data fra dine maskinlinjer
 • Track performance og OEE tal
 • Få overblik over stopårsager og fejl
 • Lav forbedringer på baggrund af data
 • Få din tekniker til at installere databoksen eller lad os hjælpe dig
Energy and temperature

Track dit strømforbrug

Reducér elregningen med et overblik over dit energiforbrug

 • Saml strømdata fra hver maskine
 • Hold øje med temperaturniveauerne
 • Reducér produktionens forbrug
 • Få dokumenteret dine resultater
 • Installér sensorer og bimålere med hjælp fra energi & automationsfolk

Planlæg dit vedligehold

Undgå nedbrud og reparationer med et vedligeholdelsessystem

 • Et overblik over alle maskiner til service
 • Påminder og sender dit serviceteam en digital tjekliste til opgaven
 • Samt får adgang til tekniske tegninger
 • Kom dyre nedbrud i forkøbet
 • Kom i gang med et abonnement i dag

Bliv medlem af Klub Trendlog

Skriv dig op og få inspiration til dit næste digitaliseringsprojekt med lækkert indhold, som tager dig gennem emner som dataopsamling, bæredygtighed og Industri 4.0.

COLLECT

Vi standardiserer løsninger til opsamling af data fra bl.a. produktionslinjer samt måling af energidata og temperaturer

STORE

Din data opbevares sikkert i vores Cloud service, hvor der er taget nødvendige forholdsregler, for at højne sikkerhed og forhindre tab af data

Trendlog_Cloud_kan_vises_paa_alle_platforme

VISUALIZE

Vores dashboard platform er din adgang til produktionsoverblik, rapporter og planlægning af vedligeholdelse – fra alle enheder, i realtid

Trendlog Explainer:
Hvordan vi opsamler produktionsdata

Opsamler du dine produktionsdata får du et bedre overblik over driften og du forlænger levetiden på dit eksisterende maskineri.

Vores dataopsamler kan forbindes nemt og hurtigt til både maskineri og robotter, og du risikerer ikke nedetid til montagen. Få overblik over produktiviteten, årsager til stop, og planlæg dit vedligehold mere effektivt.

Start din dataopsamling i dag, og lad os samtidig hjælpe dig med montage og opsætning.

Bliv medlem af Klub Trendlog

Skriv dig op og få inspiration til dit næste digitaliseringsprojekt med lækkert indhold, som tager dig gennem emner som dataopsamling, bæredygtighed og Industri 4.0