Digitaliser dit produktionsoverblik

Og optimer med automationsdata og predictive maintenance

Sign in Plug&Log

Mest populære historier

Markant vokseværk hos Trendlog

Markant vokseværk hos Trendlog

Der er markant vokseværk hos Trendlog, og indenfor få uger er teamet vokset fra 2 til 7 datakrigere. Læs mere om de nye tilføjelser her.

*

Opsamling

Først opsamler Data Forwarderen universelt data fra forskellige input og videresender dem via en krypteret forbindelse til vores trendlog.io Cloud.

Lagring

Herefter modtages disse data sikkert i vores trendlog.io cloud, hvortil du kan få direkte adgang fra enhver smart enhed – hvor som helst, når som helst

Visualisering

Ultimativt visualiserer trendlog.io platformen de opsamlede data via fleksible Trendboards som kan tilpasses til egne behov.

Plug&Log

Digitaliser dit produktionsoverblik med dataopsamling og OEE-værktøj

Plug&Log er et universelt dataopsamlingsværktøj, som automatisk opsamler informationer på tværs af maskineri og robotter. Informationerne tilgås fra vores online platform. Platformen indeholder flere værktøjer, som kan hjælpe producenter med at reagere hurtigere på nedbrud og fejl. Samtidig kan de også hjælpe med at minimere nedetiden fremadrettet og man sparer derfor værdifulde ressourcer og tid. Vi kan også tilbyde dig andre muligheder for at digitalisere dit produktionsoverblik, og du kan finde ud af mere ved at udforske vores blogs og case fortællinger.

Automation dataopsamling Odense

Digitaliser dine produktionsdata

Og reducer tabt produktionstid med fejlsøgning og forudsigelse af vedligehold

Plug&Log lader dig følge dine data og giver dig øjeblikkelig adgang til en visuel oversigt ved hjælp af justerbare Trendboards. For eksempel kan du overvåge KPI’er, følge udviklingen og dokumentere effektiviteten. Dét er måden at effektivisere ved hjælp af automatiske OEE data Se denne video for at få et bedre indblik i, hvordan det fungerer. Gå derefter videre og læs omkring vores universelle dataopsamlingsværktøj Plug&Log og vores egen-udviklede online dataplatform.

Analytiske værktøjer til aktiv optimering

Udover at visualisere kapacitets- og produktionsydeevne, vil nogle virksomheder gerne have muligheden for, aktivt, at reducere tabt produktionstid fra nedbrud og generel nedetid og vende det til profit. Derfor har vi udviklet nogle brugervenlige værktøjer inden i vores online platform – Stop&Log og Maintenance Planner – værdifulde værktøjer som kan øge OEE og den generelle ydeevne for maskineri og produktionsanlæg.

Forudsiger vedligeholdelse og hjælper operatøren med at planlægge og udføre service-tilsyn
Identificerer og forhindrer nedetid

Hvorfor ikke producere mere med samme arbejdskraft?

Flere producenter øger produktiviteten fra dag 1 med Plug&Log og en ROI for hele opsætningen på ned til 1 eller 2 måneder. Hvorfor gør du ikke?

Blogs: Savner du viden?

Prøv vores blog-sektion som er opdateret løbende med nyt

Vi samarbejder med en professionel tekstforfatter, for at takle nogle af de vigtige emner, virksomhederne står overfor i dag. De fleste af disse blogs er baseret på brugen af nye teknologier og data med dét formål at automatisere og optimere. Men der kan også findes emner så som forandringsledelse for både de traditionelle og mindre producenter og virksomheder. Generelt bruger vi blogs til at give indsigt i vores dataverden, og du er velkommen til at stille os de spørgsmål du måtte sidde inde med.

EU investerer stort i data

EU investerer stort i data

EU investerer stort i data med den nye europæiske datastrategi. En datastrategi der bl.a. skal opfordre virksomheder til øget digitalisering.

Kontakt os

Kontakt os i dag, og tilmeld dig vores fælleskab for de seneste nyheder og trends.

Kochsgade 31D, 5000 Odense, Danmark.

Spørg os om alt