Øg Produktionskapaciteten med Plug&Log

Automatisk Opsamling af OEE og Automatiseringsdata
Sign in Plug&Log

Mest populære historier

Plug&Log

Produktionsoptimering med automatiske OEE data

Plug&Log er et universelt dataopsamlingsværktøj, som automatisk opsamler informationer på tværs af maskineri og robotter. Informationerne tilgås fra vores online platform. Platformen indeholder flere værktøjer, som kan hjælpe producenter med at reagere hurtigere på nedbrud og fejl. Samtidig kan de også hjælpe med at minimere nedetiden fremadrettet og man sparer derfor værdifulde ressourcer og tid. Du kan finde mere om Plug&Log ved at klikke på knappen under billedet, eller ved at udforske vores blog posts og cases.

*

Opsamling

Først opsamler Data Forwarderen universelt data fra forskellige input og videresender dem via en krypteret forbindelse til vores trendlog.io Cloud.

Lagring

Afterwards the trendlog.io cloud stores the data securely and gives you direct access and insight on any device – anytime, anywhere.

Visualisering

Ultimativt visualiserer trendlog.io platformen de opsamlede data via fleksible Trendboards som kan tilpasses til egne behov.

Automatiske OEE og automationsdata

 

Produktionsoptimering med automatiske OEE data

Plug&Log lader dig følge dine data og giver dig øjeblikkelig adgang til en visuel oversigt ved hjælp af justerbare Trendboards. For eksempel kan du overvåge KPI’er, følge udviklingen og dokumentere effektiviteten. Dét er måden at effektivisere ved hjælp af automatiske OEE data Se denne video for at få et bedre indblik i, hvordan det fungerer. Gå derefter videre og læs omkring vores universelle dataopsamlingsværktøj Plug&Log og vores egen-udviklede online dataplatform.

Analytiske værktøjer til aktivt at øge effektiviteten

Udover at visualisere kapacitets- og produktionsydeevne, vil nogle virksomheder gerne have muligheden for, aktivt, at forandre tabt produktionstid til profit. Derfor har vi udviklet nogle brugervenlige værktøjer inden i vores online platform – Stop&Log og Maintenance Planner – værdifulde værktøjer som kan øge OEE og ordrekapaciteten

Stop&Log

Reducer tabt produktionstid og øg lønsomheden

Producenter og industrielle virksomheder are alle påvirket af tabt produktionstid eller fejl og nedetid i deres produkter og ydelser. Stop&Log hjælper med at registrere og identificere fejltyper for kategorisk at undgå fremtidig nedetid, som dermed er omdannet til øget lønsomhed. Man producerer mere med den samme arbejdskraft.

Maintenance Planner

Undgå unødvendige maskinnedbrud

De fleste virksomheder ved, hvor meget det koster, når ødelagt udstyr og maskineri forårsager tabt produktionstid. Maintenance Planner giver virksomheder adgang til et værktøj, som holder dem opdateret omkring behov for eftersyn, udskiftning af komponenter, smørelse mm. Den assisterer også operatøren med tjeklister og manualer, for at kvalitetssikre udførslen af vedligeholdelsen.

Blogs: Savner du viden?

Prøv vores blog-sektion som er opdateret løbende med nyt

Vi samarbejder med en professionel tekstforfatter, for at takle nogle af de vigtige emner, virksomhederne står overfor i dag. De fleste af disse blogs er baseret på brugen af nye teknologier og data med dét formål at automatisere og optimere. Men der kan også findes emner så som forandringsledelse for både de traditionelle og mindre producenter og virksomheder. Generelt bruger vi blogs til at give indsigt i vores dataverden, og du er velkommen til at stille os de spørgsmål du måtte sidde inde med.

Hvorfor ikke producere mere med samme arbejdskraft?

Flere producenter øger produktiviteten fra dag 1 med Plug&Log og en ROI for hele opsætningen på ned til 1 eller 2 måneder. Hvorfor gør du ikke?

COVID-19 LIVE DATA

Vi følger den alvorlige situation omkring COVID-19. Herunder antal smittede og hospitalindlæggelser i de danske regioner. Frem for alt, gør vi det for at tilbyde indsigt og gøre det muligt for alle at følge udviklingen og forsøge at finde hoved og hale i det.

Kontakt os

Kontakt os i dag, og tilmeld dig vores fælleskab for de seneste nyheder og trends.

Kochsgade 31D, 5000 Odense, Danmark.
+45 24 24 14 04
mail@trendlog.io

    Spørg os om alt