Din simple måde at optimere produktionen

Trendlog er din fleksible løsning til produktionsmonitorering, dataanalyse og planlægning af vedligehold. Trendlog giver dig mulighed for at øge produktionseffektiviteten og skabe en mere bæredygtig produktion

Følg trends i produktionen

Trendlog tilbyder en plug & play dataopsamlings- og dashboard-løsning, som giver din virksomhed mulighed for at få et samlet produktionsoverblik, reducere produktionsomkostninger, og undgå uforudsete nedbrud.

Med Trendlog Collect kan du begynde at tracke produktionen. Trendlog Collect kan retrofittes på alle typer maskiner og robotter, og reducerer behovet for at investere i nyt maskineri.

Det fedeste ved det: Det er økonomisk overkommeligt, fleksibelt, og nemt at sætte op og komme i gang.

Trendlog i produktionen på en fabrik

Vælg din branche

Mad og drikkevarer

Konkurrencen i fødevare- og drikkevareindustrien lægger pres på producenterne i forhold til at følge med i effektiviteten, kvaliteten og omkostningerne. Ved at spore produktionens ydeevne, kan producenterne digitalisere al nødvendig dokumentation og fremhæve de områder hvor der kan foretages forbedringer.

Plastfremstilling

Nøgleordene for producenter i plastindustrien er produktivitet, vedholdenhed og omkostninger. Det er nødvendigt at holde ekstruderings- eller sprøjtestøbemaskinerne kørende så meget som muligt. Sporing af maskinernes ydeevne og cyklustider kan fremhæve den overordnede effektivitet såvel som eventuelle udsving i kvaliteten.

Metal & CNC

CNC maskiner fungerer normalt individuelt, og det er derfor vigtigt at at de arbejder i et effektivt tempo med ensartet kvalitet. Sporing af maskinernes ydeevne og cyklustider kan fremhæve den overordnede effektivitet såvel som eventuelle udsving i kvaliteten.

Emballage

At pakke og palletere produkter er en proces, der indgår i de fleste virksomheder, og det kræver vedholdenhed. Det er også en proces, hvor der er mange bevægelige dele som emballagemateriale, papkasser og selve maskineriet. Sporing af denne proces vil skabe gennemsigtighed på tværs af alle bevægelige dele og kan visualisere ydeevnen på tværs af linjen.

Landbrug, Frugt & Grøntsager

Leverandører af produkter, som frugt, grøntsager, til supermarkeder, har en høj efterspørgsel efter at køre driften fra plantning af frø til levering af emballerede produkter problemfrit. Sporing af de data på tværs af disse processer kan sikre det nødvendige tempo og produktiviteten, samt gøre opmærksom på behov for vedligeholdelse for traktorer, lastbiler og produktionslinjer.

Vind & Energi

Vind og energi er en innovativ sektor, der beskæftiger sig med et globalt emne - vores planets fremtid. Sektoren har også høj efterspørgsel efter sporbarhed, og digitalisering kan føre til driftsforbedringer i form af driftseffektivitet, omkostningseffektivitet og forudsigelse af vedligeholdelse.

Hvad kan du få ud af data?

Trendlog tilbyder plug and play løsninger, som hjælper din virksomhed med planlægning og optimering af din produktion. Trendlog hjælper din virksomhed emd at skabe overblik over alt lige fra performance og OEE til energiforbrug og vedligeholdelsesplanlægningen. Find din egen løsning her:

Trendlog Dashboard på computer og mobil

Track din produktion

Øg effektiviteten og ydeevnen på dine maskiner

Energidata på Trendboard

Track dit strømforbrug

Følg dit forbrug og eliminer spildet med energidata

Trendlog Dashboard på computer og mobil

Maintenance Planner

Undgå nedbrud og reparationer med et vedligeholdelsessystem

Trendlog Collect UNO

Vi standardiserer løsninger til opsamling af data fra bl.a. produktionslinjer samt måling af energidata og temperaturer

Trendlog logo ikon

Din data opbevares sikkert i vores Cloud service, hvor der er taget nødvendige forholdsregler, for at højne sikkerhed og forhindre tab af data

Trendlog Dashboard på computer og mobil

Vores dashboard platform er din adgang til produktionsoverblik, rapporter og planlægning af vedligeholdelse – fra alle enheder, i realtid

Trendlog Explainer:
Hvordan vi opsamler produktionsdata

Opsamler du dine produktionsdata får du et bedre overblik over driften og du forlænger levetiden på dit eksisterende maskineri.

Vores dataopsamler kan forbindes nemt og hurtigt til både maskineri og robotter, og du risikerer ikke nedetid til montagen. Få overblik over produktiviteten, årsager til stop, og planlæg dit vedligehold mere effektivt.

Start din dataopsamling i dag, og lad os samtidig hjælpe dig med montage og opsætning.

Bliv medlem af Klub Trendlog

Nyhedsbrev dk
Modtag vores nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær den første til at modtage nyheder, inspiration, kundecases, invitationer til webinar og meget mere.

Nyhedsbrevet er for dig som ønsker at lære mere om hvordan digitalisering i produktionen kan gøre en forskel. Vi fokuserer primært på disse 5 brancher:

  • Landbrug
  • Mad- og fødevare industrien
  • Plast produktion
  • Metal & CNC
  • Palletering