Din simple måde at optimere produktionen

Trendlog er din fleksible løsning til produktionsmonitorering, dataanalyse og planlægning af vedligehold. Trendlog giver dig mulighed for at øge produktionseffektiviteten og skabe en mere bæredygtig produktion

Følg trends i produktionen

Trendlog tilbyder en plug & play dataopsamlings- og dashboard-løsning, som giver din virksomhed mulighed for at få et samlet produktionsoverblik, reducere produktionsomkostninger, og undgå uforudsete nedbrud.

Med Trendlog Collect kan du begynde at tracke produktionen. Trendlog Collect kan retrofittes på alle typer maskiner og robotter, og reducerer behovet for at investere i nyt maskineri.

Det fedeste ved det: Det er økonomisk overkommeligt, fleksibelt, og nemt at sætte op og komme i gang.

Trendlog i produktionen på en fabrik

Vælg din branche

Fødevareproduktion

Konkurrencen i føde- og drikkevareindustrien lægger pres på producenterne i form af at styre både effektivitet, kvalitet og omkostninger. Ved at tracke produktionslinjerne og deres performance, kan producenterne digitalisere nødvendig dokumentation, og synliggøre de områder, hvor der kan foretages forbedringer.

Plastproduktion

Nøgleordene for plastproducenter i dag, er produktivitet, kontinuitet og omkostninger. Det er nødvendigt, at ekstruderings- eller sprøjtestøbningsmaskinerne har så høj oppetid som muligt. Ved at tracke ydeevne og cyklustid på maskinerne, kan man synliggøre den reelle produktivitet og gøre opmærksom på kvalitetsudsving.

Metal & CNC

CNC-maskiner kan fremstille ensartede og komplekse dele i blandt andet metal i stort antal, og det er nødvendigt at de opererer med en høj oppetid og ensartet kvalitet. Tracking af ydeevne og cyklustid på maskinerne kan synliggøre den reelle produktivitet og gøre opmærksom på kvalitetsudsving på emnerne.

Pakningsmaskineri

Pakning af produkter er en proces, som indgår i de fleste forretninger, specielt fremstillingsvirksomheder, og det kræver ensartethed. Det er også en proces, hvor der typisk indgår flere faktorer som pakkemateriale, transportemballage udover maskinerne i sig selv. Ved at tracke data fra processen, skaber man overblik på tværs af hvert element og synliggør produktiviteten over hele linjen.

Landbrug, Frugt & Grønt

Producenter af afgrøder, som frugt og grøntsager, til supermarkeder, har et behov for at holde driften kørende som smurt lige fra plantning af frø til høst og levering af emballerede produkter. Ved at digitalisere trackingen af disse processer, kan man blandt andet være forsikret om produktiviteten samt gøre opmærksom på behov for vedligeholdelse af traktorer, lastbiler og produktionslinjer.

Vind & Energi

Vind og Energi er en innovativ sektor omhandlende et globalt emne - fremtiden for vores planet. Industrien oplever efterspørgsel efter sporbarhed, og digitalisering kan føre til adskillige forbedringer i form af både driftsmæssig effektivitet, lavere omkostninger og forudsigelse af vedligehold.

Hvad kan du få ud af data?

Trendlog tilbyder plug and play løsninger, som hjælper din virksomhed med planlægning og optimering af din produktion. Trendlog hjælper din virksomhed emd at skabe overblik over alt lige fra performance og OEE til energiforbrug og vedligeholdelsesplanlægningen. Find din egen løsning her:

Trendlog Dashboard på computer og mobil

Track din produktion

Øg effektiviteten og ydeevnen på dine maskiner

Energidata på Trendboard

Track dit strømforbrug

Følg dit forbrug og eliminer spildet med energidata

Trendlog Dashboard på computer og mobil

Maintenance Planner

Undgå nedbrud og reparationer med et vedligeholdelsessystem

Trendlog Collect UNO

Vi standardiserer løsninger til opsamling af data fra bl.a. produktionslinjer samt måling af energidata og temperaturer

Trendlog logo ikon

Din data opbevares sikkert i vores Cloud service, hvor der er taget nødvendige forholdsregler, for at højne sikkerhed og forhindre tab af data

Trendlog Dashboard på computer og mobil

Vores dashboard platform er din adgang til produktionsoverblik, rapporter og planlægning af vedligeholdelse – fra alle enheder, i realtid

Trendlog Explainer:
Hvordan vi opsamler produktionsdata

Opsamler du dine produktionsdata får du et bedre overblik over driften og du forlænger levetiden på dit eksisterende maskineri.

Vores dataopsamler kan forbindes nemt og hurtigt til både maskineri og robotter, og du risikerer ikke nedetid til montagen. Få overblik over produktiviteten, årsager til stop, og planlæg dit vedligehold mere effektivt.

Start din dataopsamling i dag, og lad os samtidig hjælpe dig med montage og opsætning.

Become a member of Club Trendlog

Skriv dig op og få inspiration til dit næste digitaliseringsprojekt med lækkert indhold, som tager dig gennem emner som dataopsamling, bæredygtighed og Industri 4.0.