Cases og historier

CASE: Sådan vedligeholder Axel Månsson 200 maskiner

Månsson case headerbillede

Vi har ca. 56 maskiner i vores pakkeri alene, og det er Trendlog, der gør det meget nemmere at holde øje med maskinerne, og deres service og vedligeholdelsesbehov.

Nikolaj Sholudko, Vedligeholdelsestekniker, Axel Månsson A/S

Som et af Danmarks største gartnerier har Axel Månsson A/S en stor maskinpark, der er i brug hver dag hele året, men med en stor maskinpark følger der også en del vedligeholdelse af disse maskiner. Her er historien om, hvordan de løser den opgave.

CASE: Slut med lange produktionsstop hos L&P Springs

L&P Springs

Gennem årene med Trendlog, så har vi øget vores effektivitet med 5%. Det har vi gjort ved både at kigge, og bruge, data men også ved at introducere Trendlogs Maintenance Planner, så vi nu laver forebyggende service på maskinerne

Morten Jørgensen, Adm. Direktør, L&P Springs Denmark

L&P Springs Denmark, der en del af den amerikanske koncern Leggett & Platt, producerer fjedre til madrasser i døgndrift, og de var på udkig efter et online system, der kunne samle produktionsdata, så de bedre kunne monitorere deres produktion og ikke mindst finde ud af, om det var muligt at øge den.

CASE: Midsona øgede produktionen med 20%

Midsona

Efter en mere målrettet indsats ser vi nu, at vores OEE tal er stigende igen, og vi nærmer os en forbedring på 20% af vores OEE.

Morten Jensen, COO, fødevareproducent Midsona

Midsona Danmark A/S, producenten af Urtekram og Änglamark produkter, kontaktede Trendlog for at begynde at tracke data fra deres forbedringstiltag og fra produktionslinjerne. Læs deres historie her. Læs deres historie her.

CASE: Månsson halverer sine serviceomkostninger

Månsson

På bare 4 af vores pakkelinjer kan vi se, at serviceomkostningerne er blevet reduceret markant.

Jonas Pedersen, Driftsleder, grøntsagsproducent Månsson

Månsson A/S, en stor dansk producent og leverandør af grøntsager og æg til supermarkeder, begyndte at bruge vores system til planlægning af vedligehold for at sikre, at deres flåde af maskinlinjer og køretøjer kørte som smurt gennem høstsæsonen. Læs deres historie her. Læs deres historie her.

Alle kundehistorier og artikler

EU investerer stort i data

EU investerer stort i data

EU investerer stort i data med den nye europæiske datastrategi. En datastrategi der bl.a. skal opfordre virksomheder til øget digitalisering.

Become a member of Club Trendlog