Cases og historier

CASE: Midsona øgede produktionen med 20%

Efter en mere målrettet indsats ser vi nu, at vores OEE tal er stigende igen, og vi nærmer os en forbedring på 20% af vores OEE

Morten Jensen, COO, fødevareproducent Midsona

Midsona Danmark A/S, producenten af Urtekram og Änglamark produkter, kontaktede Trendlog for at begynde at tracke data fra deres forbedringstiltag og fra produktionslinjerne. Læs deres historie her. Læs deres historie her.

CASE: Månsson halverer sine serviceomkostninger

På bare 4 af vores pakkelinjer kan vi se, at serviceomkostningerne er blevet reduceret markant

Jonas Pedersen, Driftsleder, grøntsagsproducent Månsson

Månsson A/S, en stor dansk producent og leverandør af grøntsager og æg til supermarkeder, begyndte at bruge vores system til planlægning af vedligehold for at sikre, at deres flåde af maskinlinjer og køretøjer kørte som smurt gennem høstsæsonen. Læs deres historie her. Læs deres historie her.

CASE: Mette Munk kvalitetstjekker deres fødevarer automatisk

Mette Munk er en producent af bake-off varer, og storleverandør til supermarkeder landet over. De har behov for at producere og opbevare deres bagværk under meget bestemte forhold for at sikre kvaliteten. De begyndte at opsamle deres energidata med Trendlog for at måle forholdene løbende, og for at sikre dokumentation til fødevarestyrelsens inspektioner. Læs deres historie her.

Alle kundehistorier og artikler

EU investerer stort i data

EU investerer stort i data

EU investerer stort i data med den nye europæiske datastrategi. En datastrategi der bl.a. skal opfordre virksomheder til øget digitalisering.

Bliv en del af Klub Trendlog

Skriv dig op og modtag lækkert indhold, som tager dig gennem data, bæredygtighed og Industri 4.0 – måske får du samlet inspiration til dit næste digitaliseringsprojekt