Slut med lange produktionsstop hos L&P Springs

L&P Springs

Kan man øge en effektiviteten på maskiner der kører hele døgnet? Ja det kan man faktisk, og det har de bevist hos L&P Springs Denmark.

L&P Springs Denmark, der en del af den amerikanske koncern Leggett & Platt, producerer fjedre til madrasser, som de eksporterer til hele Norden fra fabrikken i Tirstrup. Deres maskiner kører mere eller mindre alle døgnets 24 timer, og de producere både til lager og ordre.

For nogle år siden var de på udkig efter et online system, der kunne samle produktionsdata, så de bedre kunne monitorere deres produktion og ikke mindst finde ud af, om det var muligt at øge den.

L&P Springs
Trendlog Collcet i4.0

– Vi kiggede på mange systemer, men vores valg faldt på Trendlog, fordi det matchede alle vores behov. Det var nemt at sætte op og vi var hurtigt i luften på alle vores maskiner, siger administrerende direktør ved L&P Springs Denmark, Morten Jørgensen.

Flere steder i produktionen hænger der skærme, der hele tiden viser om maskinerne kører eller ej. På den måde har teknikerne på gulvet et konstant overblik over produktionen, og hvis en maskine skulle stoppe, så kan de hurtigt gribe ind og rette fejlen.

– Gennem årene med Trendlog, så har vi øget vores effektivitet med 5 %. Det har vi gjort ved både at kigge, og bruge, data men også ved at introducere Trendlogs Maintenance Planner, så vi nu laver forebyggende service på maskinerne, siger Morten Jørgensen.

5 % lyder måske ikke af så meget, men når det er på maskiner, der i forvejen kører hele døgnet, så er det en meget pæn forøgelse.

Ifølge Morten Jørgensen, så har de planer om at indføre digital kvalitetskontrol, så de i fremtiden kan skære ned på papirforbruget ved at få genereret kvalitetsrapporter gennem Trendlogs platform.

L&P Springs