Lars Märcher Sandig, Heidi Freiberg, Sebastian Märcher Sandig

Stor succes på Automatica

I sidste uge var en stor del af Trendlog-holdet i München på messen Automatica 2022, hvor vi var en del af Odense Robotics’ danske fællesstand. Og sikke en uge det var!

 

Det var et tætpakket program, der blandt andet bød på en pitch på investor summit, netværksaften hos Udenrigsministeriet i det danske konsulat og netværksmiddage. Ja, og så fik vi selvfølgelig også mødt en masse nye mennesker, som vi viste hvor let det er at opsamle data fra produktionsmaskiner med en Trendlog Collect boks.

Onsdag formiddag bød nok på ugens højdepunkt, for her havde vi den helt store fest, da vi bød det nyeste skud på Trendlog-produkt-stammen velkommen. I anledningen af lanceringen havde vi pyntet vores del af den danske pavillon med balloner, og sammen med robotguru Esben Østergaard afslørede Lars, hvad vi har gået og udviklet på det seneste års tid, nemlig vores nye dataopsamler: Trendlog Collect i4.0 – og hvis du endnu ikke har set den, så kan du læse mere om Trendlog Collect i4.0 her.

Nu, hvor vi er hjemme på kontoret igen, så glæder vi os til at samle op på alle de gode kontakter vi har fået i München.

Hvis du har lyst til at se mere til vores nye Trendlog Collect-boks, eller du vil sparre omkring digitalisering i produktionen, såkontakt os endelig.

Vi kommer til Automatica

Vi kommer til Automatica

Når Trendlog tager til Tyskland til messen Automatica – Den førende udstilling for automation og robotter – senere på måneden, så vil det ikke kun betyde at vi entrerer det tyske marked, men det vil også være her, at vi vil lancere vores helt nye produkt.

I skal da lige møde …

I skal da lige møde …

Vi pusler hele tiden med nye ting her hos Trendlog.io, og nu er det blevet tid til at præsentere det nyeste medlem på Trendlog-holdet.