What can we help you with?
Table of Contents
< All Topics

Maintenance Planner

Maintenance Planner is a CMMS system to better organize and manage your maintenance and service inspections.

Systemet gør det nemmere for teknikere at gennemføre og dokumentere vedligehold af maskiner, anlæg og køretøjer. Systemet erstatter det komplekse regneark, og holder automatisk øje med, hvornår der er behov for et serviceeftersyn.

Klik på billedet nedenfor for at se det i fuld størrelse.

[lwp_image_carousel gallery_ids=”339905,339945″ slides_show=”2″ _builder_version=”4.17.6″ _module_preset=”default” link_option_url=”https://drive.google.com/file/d/1NUbtbrhU11aTQzaNOODVixJbddbURcp9/view?usp=sharing” link_option_url_new_window=”on” hover_enabled=”0″ global_colors_info=”{}” show_dots=”off” show_arrows=”off” sticky_enabled=”0″][/lwp_image_carousel]
Categories