Trendlog.io omrokerer på direktørposten

L&P Springs

Pr. 1. oktober foretog Trendlog.io en ændring i rollerne internt, idet Sebastian Märcher Sandig overtager direktørposten. Omrokeringen betyder, at serieiværksætter og stifter af virksomheden, Lars Märcher Sandig, fortsætter i en rolle som CTO, med fortsat fokus på produktudvikling og teknologien, som Trendlog.io er funderet på.

Omrokeringen sker i forlængelse af, at Trendlog.io står over for en vækstrejse, hvor der skal ansættes nye medarbejdere og opbygges et større distributørnetværk, som kan brede virksomheden ud over landegrænserne og ud i verden.

Trendlog.io udvikler dataopsamlingsløsninger, som kan måle fra alverdens produktionsmaskiner, anlæg og sensorer, og som giver SMV’er i en lang række industrier mulighed for at skabe bedre overblik over produktionen. Trendlog.io har i dag 90 virksomheder, både i Danmark og udlandet, som bruger Trendlogs system.

Vi tilbyder blandt andet en løsning, som kan måle virksomhedernes strømforbrug helt ned på maskin-basis, og det er selvfølgelig meget aktuelt, og noget vi oplever stor interesse for lige nu” – Lars Märcher Sandig

Sebastian Märcher sandig
Trendlog Collcet i4.0

Fuld fart fremad

På trods af ændringen på direktørposten er der ikke de store indbyrdes forandringer hos Lars og Sebastian:

“Vores store styrke har hele tiden været, at vi er gode til at fordele rollerne og ansvaret mellem os, så vi kan gøre brug af de styrker vi hver især besidder. Hvor Lars er programmøren og meget involveret i alt det tekniske, har jeg altid følt mig god til at sætte tingene i struktur og bevare det kølige overblik” – Sebastian Märcher Sandig

“Nu skal vi bruge tiden på at sprede ordet om de mange muligheder, data giver adgang til. Det er blandt andet vigtigt at få fortalt, at dataopsamling ikke behøver at være et stort ingeniørprojekt, men at digitalisering er for alle.”

Fun fact:

Sebastian Märcher Sandig startede sin egen karriere med et ungdomsjob som fejedreng i Lars’ tidligere robot-virksomhed, MPN Robotics, tilbage i 00’erne.

Om Trendlog.io

Trendlog.io udsprang som idé fra Lars’ tidligere virksomhed i frugt- og grøntindustrien, og blev stiftet i 2017 rundt om spisebordet i barndomshjemmet på Blichersvej i Odense M. Sidenhen flyttede virksomheden ind i mere professionelle rammer hos kontorfælleskabet Coworking Plus på Kochsgade i Odense. Trendlog.io var i 2018 og 2019 nomineret til EY’s Startup-konkurrence Entrepreneur of the Year.