Good things comes in small packages

Vi kommer til Automatica og vi har nyheder med

Når Trendlog tager til Tyskland til messen Automatica – Den førende udstilling for automation og robotter – senere på måneden, så vil det ikke kun betyde at vi entrerer det tyske marked, men det vil også være her, at vi vil lancere vores helt nye produkt.

I Danmark har vi arbejdet med digitalisering og Industri 4.0 i lang tid, så er det først nu, at det for alvor tiltrækker opmærksomhed i Tyskland, og derfor ser vi messen Automatica som det rigtige tidspunkt og sted at komme ind på det tyske marked.

Vi markerer vores entre i Tyskland ved at lancere et helt nyt produkt. Gennem det seneste år har vi designet, udviklet og testet, og nu er det endelig tid til at præsentere det nyeste medlem af Trendlog.io produktfamilien.

Onsdag den 22. juni kl. 11.00 i Hal B4, Stand 308, i den kombinerede Danske Pavillon med Odense Robotics vil Trendlog.io være vært for et stort lanceringsevent, hvor robotguru og grundlægger af Universal Robots, Esben Østergaard, vil afsløre helt nye produkt og Trendlog.io grundlægger og administrerende direktør, Lars Märcher Sandig, vil kaste lys over, hvorfor indsamling af data er vejen til en bedre produktion.

Agenda:
11:00-05: Åbning v. Trendlog.io CEO & Stifter, Lars Märcher Sandig
11:05-10: Trendlog.io og historien bag
11:10-20: Lancering af 2.0
11:20-25: Esben Østergaard om Industri 4.0 og industriens fremtid
11:25-: Spørgsmål, Interviews & Billeder

Mød Trendlog i München den 22. juni og hjælp os med at fejre den lille ny.