Webinar: Få overblik over dine maskindata

Oplever du uventede driftsstop? Bruger du tid på indsamle manuel data? Overvejer du at forbedre din dataopsamling? Eller mangler du bare en bedre måde at komme på forkant med produktion og vedligehold?

Hvad skal webinaret handle om?

Challenge:

Fremstillingsvirksomheder oplever ofte et stort pres på at holde omkostningerne nede i produktionen. Det er en udfordring mange steder, da der skal balanceres mellem at holde omkostningerne nede og samtidig investere i teknologi og udstyr der kan øge effektiviteten og kvaliteten i produktionen. Derudover er der et stigende fokus på bæredygtighed, og produktionsvirksomheder står derfor overfor et pres for at reducere deres belastning af miljøet.

Solution:

Løsningen for produktionsvirksomheder er digitalisering. Ved at udnytte dataens kræfter, kan digitalisering hjælpe produktionsvirksomheder til at forbedre deres præcision i produktionsplanlægningen, forudsigelser og tracke produktion i realtid. Dette kan fører til en reducering i spild og nedetid og en forøgelse i produktionens hastighed og kvalitet.

Er du bange for:

  • At I ikke har de rette maskiner til det
  • At I mangler kompetencerne til at håndtere store mængder data
  • At det er dyrt

Så vil vi gerne overbevise dig om det modsatte, når vi torsdag den 13. april kl. 14:00 afholder et kort og spændende webinar med emnet: “Få overblik over dine maskindata”.

Her vil CTO og stifter af Trendlog.io, Lars Märcher Sandig, fortælle om, hvor nemt det er at udnytte data til sin fordel og høste enorm værdi. På webinaret vil han også præsentere et par eksempler på digitaliseringens store potentiale med nogle historier fra Trendlog-kunder.

Data kan nemlig give dig et overblik, der vil hjælpe med at mindske nedetid, være på forkant med vedligehold samt få en langt mere effektiv produktion.

 

Løsninger der præsenteres:

  • Realtidsproduktion & OEE (Oppetid, driftsstop, driftsoutput, stopårsager mv.)
  • Energi- og forbrugstracking (Strømforbrug/KWh, temperatur, fugtniveau, varme, vand mv.)
  • Maintenance Planner (Predictive Maintenance, planlægningsoverblik, servicedokumentation mv.)